ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:

  • 1 Μαρούλι
  • 200 γρ. σταμναγκάθι πλυμένο
  • 1 λόλα
  • 1 γαλλικό μαρούλι
  • ½  ρόδι καθαρισμένο
  • 50 γρ. καρύδια
  • 10 φλούδες γραβιέρα
  • ½ φλ. του καφέ ελαιόλαδο
  • 3-4 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Πλένουμε καλά τις σαλάτες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
  • Τις κόβουμε με το χέρι (όχι πολύ χοντροκομμένες) και τις βάζουμε σε μπολ σαλάτας.
  • Προσθέτουμε τις φλούδες γραβιέρας, τα καρύδια και το ρόδι.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι, το βαλσάμικο και το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.