ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:
- 1 Μαρούλι
- 200 γρ. σταμναγκάθι πλυμένο
- 1 λόλα
- 1 γαλλικό μαρούλι
- ½ ρόδι καθαρισμένο
- 50 γρ. καρύδια
- 10 φλούδες γραβιέρα
- ½ φλ. του καφέ ελαιόλαδο
- 3-4 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε καλά τις σαλάτες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
- Τις κόβουμε με το χέρι (όχι πολύ χοντροκομμένες) και τις βάζουμε σε μπολ σαλάτας.
- Προσθέτουμε τις φλούδες γραβιέρας, τα καρύδια και το ρόδι.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι, το βαλσάμικο και το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.