Βάζουμε τις χυλοπίτες σε καυτό νερό, στο οποίο προηγουμένως έχουμε ρίξει λίγο αλάτι και 2 σταγόνες ελαιόλαδο και βράζουμε για 4-5 λεπτά.
Τις βγάζουμε από το νερό και τις λαδώνουμε ελάχιστα.
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα τυριά (εκτός του ανθότυρο ξερό ), που τα έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.
Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο και λίγο μαύρο φρέσκο πιπέρι και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Η σάλτσα είναι έτοιμη.
Ρίχνουμε της χυλοπίτες στην σάλτσα και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά για να ενσωματωθεί το μίγμα μας.