ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:
- 8 ντάκοι κρητικοί ή κουκουβάγιες
- 5 ώριμες ντομάτες
- Τυρί ξινομυζήθρα (σε ποσότητα επιλογής μας)
- 10 κ.σ. ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Κάπαρη
- 8 ελιές τσακιστές
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Περνάμε για δευτερόλεπτα τον ντάκο κάτω από το νερό της βρύσης.
- Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες. Προσθέτουμε 5 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγη ρίγανη και την κάπαρη. Ανακατεύουμε ελαφρά.
- Μοιράζουμε στους ντάκους το μίγμα και πασπαλίζουμε την ξινομυζήθρα.
- Περιχύνουμε τους ντάκους με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και διακοσμούμε με τις ελιές.